Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. x

Szkolenia

Wiedza jest miarą sukcesu

Wykwalifikowana kadra zapewnia sukces przedsiębiorstwa, dlatego niezwykle ważne jest ciągłe poszerzanie wiedzy i systematyczne podnoszenie kompetencji pracowników.

Wyróżnikiem szkoleń oferowanych przez Ergo Solutions jest profesjonalizm. Gwarantują go wykwalifikowani trenerzy będący praktykami i specjalistami w swoich dziedzinach, którzy umiejętnie łączą wiedzę teoretyczną z jej praktycznym zastosowaniem. Podczas szkoleń prezentujemy najnowsze rozwiązania stosowane w branży spożywczej, a w czasie warsztatów uczestnicy nabywają praktycznych umiejętności wykorzystania zdobytej wiedzy teoretycznej.

W trakcie organizowanych szkoleń pomagamy uczestnikom wypracować rozwiązania gotowe do zastosowania w codziennej pracy. Kładziemy nacisk na to, aby przekazywać wiedzę w sposób rzetelny, przyswajalny i możliwy do wykorzystania w praktyce. Jesteśmy przekonani, że właśnie taki sposób szkolenia jest najbardziej skuteczny i przynosi najlepsze efekty. Po każdym szkoleniu uczestnicy otrzymują certyfikat będący potwierdzeniem poszerzenia swoich kompetencji.


OFERTA

Oferujemy szeroki pakiet szkoleń, których tematykę przygotowaliśmy w oparciu o gruntowne badania potrzeb rynku. Nasza oferta obejmuje szkolenia w zakresie:

I. Analizy sensorycznej obejmujących następujące zagadnienia:

  1. Praktyczne zastosowanie metod analizy sensorycznej w bieżącej ocenie i doskonaleniu produktów spożywczych.
  2. Testy oceny wrażliwości sensorycznej kandydatów na członków zespołu oceniającego.
  3. Wykorzystanie metod analizy sensorycznej w badaniach konsumenckich. Poznanie oczekiwań konsumentów.
  4. Lider panelu sensorycznego - organizacja i funkcjonowanie laboratorium sensorycznego.
  5. Projektowanie i wprowadzanie na rynek nowych produktów spożywczych.

II. Doskonalenia systemów zarządzania obejmujących następujące zagadnienia:

  1. Audyt wewnętrzny bezpieczeństwa żywności. Warsztaty doskonalące.
  2. Zarządzanie reklamacjami.
  3. System HACCP jako narzędzie zarządzania bezpieczeństwem żywności. Analiza i doskonalenie funkcjonowania systemu.
  4. Zarządzanie sytuacjami kryzysowymi w przedsiębiorstwie. Food Defence – system ochrony żywności.


Przy opracowaniu tematyki i programów szkoleń kierujemy się indywidualnym podejściem i dostosowaniem do potrzeb każdego Klienta. Jeżeli są Państwo zainteresowani uczestnictwem w szkoleniu o konkretnej, niewymienionej powyżej tematyce, prosimy o
kontakt. Po ustaleniu szczegółów, przygotujemy konkretne satysfakcjonujące Państwa rozwiązanie.

 

W Ergo Solutions przeszkoliliśmy już kilka tysięcy osób, a potwierdzeniem wysokiej jakości i atrakcyjności naszych szkoleń są opinie wyrażone przez uczestników.

Dziękujemy za zaufanie, którym nas Państwo darzycie!

 

SZKOLENIA Z ZAKRESU ANALIZY SENSORYCZNEJ

SZKOLENIA Z ZAKRESU DOSKONALENIA SYSTEMÓW ZARZĄDZANIA

 

Najbliższe terminy szkoleń

BRAK ZAPLANOWANYCH SZKOLEŃ

Kolejne planowane szkolenia

Kraków

Lider panelu sensorycznego - organizacja i funkcjonowanie laboratorium sensorycznego

dowiedz się więcej
Kraków

Mikrobiologiczny monitoring środowiska produkcyjnego w zakładach produkcji żywności (J.S. Hamilton Poland)

dowiedz się więcej
Kraków

Wymagania sieci handlowych w zakresie produkcji żywności. Szkolenie dla producentów (J.S. Hamilton Poland)

dowiedz się więcej
Kraków

Audyt wewnętrzny bezpieczeństwa żywności w zakresie wymagań standardów IFS i BRC oraz normy ISO22000. Warsztaty doskonalące

dowiedz się więcej
Nasi partnerzy