Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. x

Badania i doskonalenie wyrobów

Rynek spożywczy nieustannie ewoluuje, a na zmiany w tej branży kluczowy wpływ mają konsumenci, których świadomość i oczekiwania związane z jakością i bezpieczeństwem kupowanych produktów ciągle rosną. Coraz większe wymagania konsumentów wywierają na producentach presję działań związanych z opracowywaniem i wprowadzaniem nowych oraz doskonaleniem już istniejących na rynku artykułów spożywczych. Prace w tym zakresie na stałe wpisują się w strategię marketingową liczących się na rynku producentów żywności.
 

Kluczem do poprawy konkurencyjności oferowanych artykułów spożywczych oraz utrzymania, bądź umocnienia pozycji rynkowej przedsiębiorstwa jest wprowadzanie ciągłych innowacji oraz nieustanna dbałość o poprawę jakości i bezpieczeństwa oferowanych wyrobów. Dostarczanie produktów spełniających oczekiwania konsumentów gwarantuje ich zbyt i bezpośrednio przekłada się na zysk finansowy przedsiębiorstwa.
 

Wychodząc naprzeciw wymaganiom rynku proponujemy kompleksową ofertę badań i szkoleń odpowiadającą aktualnym potrzebom przedsiębiorstw branży spożywczej. Dzięki indywidualnemu podejściu zarówno w zakresie analiz związanych z sensoryczną oceną jakości żywności, jak i podnoszenia kompetencji pracowników zapewnimy Państwu konkurencyjność na rynku i umożliwimy spełnienie stale rosnących oczekiwań konsumentów.
 

Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą:

ANALIZA SENSORYCZNA
BADANIA KONSUMENCKIE
BADANIA FOKUSOWE
BADANIA PET FOOD
 

 

Aktualności

AUDYT ZABEZPIECZEŃ ZAKŁADU (FOOD DEFENCE)

Czy myślisz, że Twoja Firma jest dobrze chroniona?
Ochrona nigdy nie wpuści nieproszonego gościa?
Pracownicy zareagują na intruza prawidłowo i natychmiastowo?
Czy sądzisz, że procedury w Twojej firmie są przestrzegane?

SPRAWDŹ TO!

czytaj więcej
"Wielo-zmysłowe poznanie otoczenia" czyli warsztaty sensoryczne u przedszkolaków

Dzieci w wieku przedszkolnym, wchodzą w świat różnorakich smaków i zapachów.
To właśnie w tym wieku kształtują się upodobania dotyczące wyboru ulubionych potraw
i napojów. Postanowiliśmy sprawdzić jak dzieci z Publicznego Przedszkola nr 26
w Tarnowie reagują i wykorzystują swoje zmysły do rozpoznawania smaków, zapachów, kolorów i tekstur.

czytaj więcej

Najbliższe terminy szkoleń

Nasi partnerzy