Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. x

  • Kraków
    Pełnomocnik ds. Jakości. Nowe wymagania standardu BRC Food wersja 8

    Celem szkolenia jest prezentacja i szczegółowe omówienie wymagań nowej wersji standardu BRC.

  • Kraków
    Praktyczne zastosowanie metod analizy sensorycznej w bieżącej ocenie i doskonaleniu produktów spożywczych

    Celem szkolenia jest zdobycie umiejętności praktycznego zastosowania metod analizy sensorycznej w doskonaleniu produktów i bieżącym funkcjonowaniu przedsiębiorstwa.

  • Kraków
    Lider panelu sensorycznego - organizacja i funkcjonowanie laboratorium sensorycznego

    Celem szkolenia jest zaprezentowanie wymagań dotyczących projektowania i nadzorowania pracowni sensorycznej, zasady rekrutacji członków zespołu oceniającego, metody stosowane w badaniach sensorycznych oraz zasady tworzenia instrukcji laboratoryjnych.

  • Kraków
    Testy wrażliwości sensorycznej - brak wolnych miejsc

    Celem przeprowadzonych testów jest ocena i kwalifikacja osób ubiegających się o stanowisko w zespole wykonującym analizy sensoryczne i oceny organoleptyczne produktów spożywczych.
    W czasie testów sprawdzających zostanie oceniona zdolność w zakresie rozróżniania, definiowania i różnicowania odbieranych wrażeń smakowo-zapachowo-czuciowych przez uczestników.