Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. x

Wymagania sieci handlowych w zakresie produkcji żywności. Szkolenie dla producentów (J.S. Hamilton Poland)

 

Warsztaty, wykłady, pytania i odpowiedzi
Symbol: 37 JB
Organizatorem szkolenia jest J.S. Hamilton Poland Sp. z o.o.

 
 

CEL SZKOLENIA

Celem szkolenia jest zapoznanie Uczestników z wymaganiami sieci w zakresie nadzoru produkcji żywności Marki Własnej.

 

 

SKIEROWANE DO

Szkolenie skierowanie jest do pracowników działów jakości, sprzedaży i marketingu, pełnomocników do spraw zarządzania jakością i bezpieczeństwem żywności.

 

 

PROGRAM SZKOLENIA


1) Cel rozwoju standardów zapewnienia jakości w XX wieku.

  • Sieci handlowe i ogólne wymagania dotyczące produkcji żywności
  • Jakość, bezpieczeństwo i łańcuch chłodniczy w wymaganiach sieci


2) Produkcja żywności:

  • Infrastruktura,
  • system zapewnienia jakości,
  • nadzór nad dostawcami I pracownikami,
  • zrównoważony rozwój,
  • ochrona środowiska,
  • fałszowanie żywności,
  • identyfikowalność i wycofanie z rynku,
  • analiza ryzyka,
  • ochrona żywności.


3) Warsztaty: standard zakładu (higiena w zakładzie)
4) Warsztaty: standard produktu (zapewnienie zgodności z wymaganiami sieci)
 

 

MIEJSCE SZKOLENIA

Centrum Szkoleniowo-Badawcze Ergo Solutions
Kraków, ul. Jeleniogórska 9

Centrum Szkoleniowo-Badawcze Ergo Solutions posiada kompleksowo wyposażoną salę konferencyjną z pełnym zapleczem socjalnym jak również spełniającą wszelkie wymogi pracownię sensoryczną. Dzięki takiemu rozwiązaniu możemy zaproponować w pełni profesjonalne szkolenia z zakresu analizy sensorycznej oraz projektowania nowych produktów spożywczych.

 

 

TERMIN SZKOLENIA

01.12.2020 KRAKÓW

20.03.2020 Warszawa

 

 

CENA

590 zł netto + VAT 23 %

 

 

CENA ZAWIERA

uczestnictwo w szkoleniu,
materiały szkoleniowe w wersji elektronicznej,
długopis,
notes,
serwis kawowy,
lunch,
zaświadczenie.

Faktura VAT za szkolenie przesyłana jest w wersji elektronicznej po szkoleniu. W przypadku braku zaznaczenia na formularzu zgłoszeniowym, zgody na fakturę w wersji elektronicznej, do wystawianej faktury doliczana będzie opłata administracyjna w wysokości 6 zł netto i faktura wysyłana będzie papierowo.

 

 

INFORMACJE DODATKOWE

W przypadku korzystania z noclegu rezerwacja jest możliwa za naszym pośrednictwem w hotelu Farmona Hotel Business & SPA ul. Jugowicka 10c lub Metropolo Kraków by Golden Tulip ul. Orzechowa 11, które znajdują się w bliskiej odległości od miejsca szkolenia. Dla uczestników warsztatów mamy wynegocjowane korzystne ceny za nocleg wraz ze śniadaniem.

 

 

INFORMACJE O PROWADZĄCYM SZKOLENIE

Lead audytor w Grupie Tesco. W trakcie pracy w tej sieci handlowej odpowiedzialna za zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności. Ponadto zajmowała się konsultacjami i wdrażaniem Standardu Produkcji Tesco u dostawców Marki Własnej oraz rozwojem produktów Marki Własnej w suchej i świeżej żywności, produktów chemicznych, produktów przemysłowych. Odpowiedzialna za zarządzanie laboratoriami zewnętrznymi i firmami audytorskimi, prowadzeniem szkoleń dla dostawców. Brała udział w projektach świeżej żywności m.in. piekarni, restauracji bistro, dań gotowych, produkcji sałatek owocowych i smoothies, łańcucha chłodniczego, harmonizacji oferty owoców i warzyw w CE, produktów organic, konsolidacji oferty Marki Własnej w CE.

Zgłoszenia

Najbliższe terminy szkoleń

BRAK ZAPLANOWANYCH SZKOLEŃ

Kolejne planowane szkolenia

Kraków

Lider panelu sensorycznego - organizacja i funkcjonowanie laboratorium sensorycznego

dowiedz się więcej
Kraków

Mikrobiologiczny monitoring środowiska produkcyjnego w zakładach produkcji żywności (J.S. Hamilton Poland)

dowiedz się więcej
Kraków

Wymagania sieci handlowych w zakresie produkcji żywności. Szkolenie dla producentów (J.S. Hamilton Poland)

dowiedz się więcej
Kraków

Audyt wewnętrzny bezpieczeństwa żywności w zakresie wymagań standardów IFS i BRC oraz normy ISO22000. Warsztaty doskonalące

dowiedz się więcej