Wymagania sieci handlowych w zakresie produkcji żywności. Szkolenie dla producentów (J.S. Hamilton Poland)
Warsztaty, wykłady, pytania i odpowiedzi
Symbol: 37 JB
Organizatorem szkolenia jest J.S. Hamilton Poland Sp. z o.o.
CEL SZKOLENIA
Celem szkolenia jest zapoznanie Uczestników z wymaganiami sieci w zakresie nadzoru produkcji żywności Marki Własnej.
SKIEROWANE DO
Szkolenie skierowanie jest do pracowników działów jakości, sprzedaży i marketingu, pełnomocników do spraw zarządzania jakością i bezpieczeństwem żywności.
PROGRAM SZKOLENIA
1) Cel rozwoju standardów zapewnienia jakości w XX wieku.
- Sieci handlowe i ogólne wymagania dotyczące produkcji żywności
- Jakość, bezpieczeństwo i łańcuch chłodniczy w wymaganiach sieci
2) Produkcja żywności:
- Infrastruktura,
- system zapewnienia jakości,
- nadzór nad dostawcami I pracownikami,
- zrównoważony rozwój,
- ochrona środowiska,
- fałszowanie żywności,
- identyfikowalność i wycofanie z rynku,
- analiza ryzyka,
- ochrona żywności.
3) Warsztaty: standard zakładu (higiena w zakładzie)
4) Warsztaty: standard produktu (zapewnienie zgodności z wymaganiami sieci)
MIEJSCE SZKOLENIA
Centrum Szkoleniowo-Badawcze Ergo Solutions
Kraków, ul. Jeleniogórska 9
Centrum Szkoleniowo-Badawcze Ergo Solutions posiada kompleksowo wyposażoną salę konferencyjną z pełnym zapleczem socjalnym jak również spełniającą wszelkie wymogi pracownię sensoryczną. Dzięki takiemu rozwiązaniu możemy zaproponować w pełni profesjonalne szkolenia z zakresu analizy sensorycznej oraz projektowania nowych produktów spożywczych.
TERMIN SZKOLENIA
01.12.2020 KRAKÓW
20.03.2020 Warszawa
CENA
590 zł netto + VAT 23 %
CENA ZAWIERA
uczestnictwo w szkoleniu,
materiały szkoleniowe w wersji elektronicznej,
długopis,
notes,
serwis kawowy,
lunch,
zaświadczenie.
Faktura VAT za szkolenie przesyłana jest w wersji elektronicznej po szkoleniu. W przypadku braku zaznaczenia na formularzu zgłoszeniowym, zgody na fakturę w wersji elektronicznej, do wystawianej faktury doliczana będzie opłata administracyjna w wysokości 6 zł netto i faktura wysyłana będzie papierowo.
INFORMACJE DODATKOWE
W przypadku korzystania z noclegu rezerwacja jest możliwa za naszym pośrednictwem w hotelu Farmona Hotel Business & SPA ul. Jugowicka 10c lub Metropolo Kraków by Golden Tulip ul. Orzechowa 11, które znajdują się w bliskiej odległości od miejsca szkolenia. Dla uczestników warsztatów mamy wynegocjowane korzystne ceny za nocleg wraz ze śniadaniem.
INFORMACJE O PROWADZĄCYM SZKOLENIE
Lead audytor w Grupie Tesco. W trakcie pracy w tej sieci handlowej odpowiedzialna za zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności. Ponadto zajmowała się konsultacjami i wdrażaniem Standardu Produkcji Tesco u dostawców Marki Własnej oraz rozwojem produktów Marki Własnej w suchej i świeżej żywności, produktów chemicznych, produktów przemysłowych. Odpowiedzialna za zarządzanie laboratoriami zewnętrznymi i firmami audytorskimi, prowadzeniem szkoleń dla dostawców. Brała udział w projektach świeżej żywności m.in. piekarni, restauracji bistro, dań gotowych, produkcji sałatek owocowych i smoothies, łańcucha chłodniczego, harmonizacji oferty owoców i warzyw w CE, produktów organic, konsolidacji oferty Marki Własnej w CE.
Zgłoszenia
Najbliższe terminy szkoleń
Kolejne planowane szkolenia
Kraków
Lider panelu sensorycznego - organizacja i funkcjonowanie laboratorium sensorycznego
dowiedz się więcejKraków
Mikrobiologiczny monitoring środowiska produkcyjnego w zakładach produkcji żywności (J.S. Hamilton Poland)
dowiedz się więcejKraków
Wymagania sieci handlowych w zakresie produkcji żywności. Szkolenie dla producentów (J.S. Hamilton Poland)
dowiedz się więcejKraków
Audyt wewnętrzny bezpieczeństwa żywności w zakresie wymagań standardów IFS i BRC oraz normy ISO22000. Warsztaty doskonalące
dowiedz się więcej