Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. x

  • 01-12-2020, Kraków
    Wymagania sieci handlowych w zakresie produkcji żywności. Szkolenie dla producentów (J.S. Hamilton Poland)

    Celem szkolenia jest zapoznanie Uczestników z wymaganiami sieci w zakresie nadzoru produkcji żywności Marki Własnej.

  • 04-12-2020, Kraków
    Mikrobiologiczny monitoring środowiska produkcyjnego w zakładach produkcji żywności (J.S. Hamilton Poland)

    Celem szkolenia jest przedstawienie badań mikrobiologicznych w zakładzie przetwórstwa żywności, w zakresie pobierania i przygotowywania prób, przedstawienie monitoringu mikrobiologicznego środowiska produkcyjnego oraz jego nowoczesnych i szybkich technik.

  • 08-12-2020, Kraków
    Lider panelu sensorycznego - organizacja i funkcjonowanie laboratorium sensorycznego

    Celem szkolenia jest zaprezentowanie wymagań dotyczących projektowania i nadzorowania pracowni sensorycznej, zasady rekrutacji członków zespołu oceniającego, metody stosowane w badaniach sensorycznych oraz zasady tworzenia instrukcji laboratoryjnych.