Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. x

Rozwój marki własnej - wyzwania i oczekiwania. Szkolenie dla producentów (J.S. Hamilton Poland)

Warsztaty, wykłady, pytania i odpowiedzi
Symbol: 38 JB
Organizatorem szkolenia jest J.S. Hamilton Poland Sp. z o.o.



 

CEL SZKOLENIA

Celem szkolenia jest przedstawienie wymagań sieci handlowych w rozwoju Marki Własnej (MW). Dzięki szkoleniu Uczestnik dowie się:

  • Czym jest proces realizacji MW
  • Jak wygląda proces zarządzania i rozwoju produktów MW
  • Jaki jest zakres odpowiedzialności producenta podczas realizacji projektu
  • Zapozna się z zagrożeniami wynikających z produktu MW. 

 

 

SKIEROWANE DO 

Szkolenie skierowanie jest do specjalistów ds. marketingu i sprzedaży, produkt managerów, pracowników działów jakości, brand managerów, osób które planują lub już wprowadzają produkty własne do sieci handlowych.

 

 

PROGRAM SZKOLENIA


1) Marka Własna:

Definicja, ogólne informacje o rozwoju w sieciach handlowych.
Wymagania sieci handlowych:

  • jakość,
  • bezpieczeństwo,
  • umowy handlowe,
  • komunikacja,
  • czas wykonania projektu.

2) Zarządzanie projektem rozwoju produktów Marki Własnej:

Ustalenie kalendarza rozwoju oraz kroków milowych.
Proces rozwoju produktu.


3) Warsztaty – ocena jakościowa produktów do benchmarku:

  • przegląd konkurencji klienta,
  • przygotowanie designu i treści etykiety,
  • dobór składników i opakowania

4) Innowacyjność i kreatywność w rozwoju produktów

 

 

MIEJSCE SZKOLENIA

Centrum Szkoleniowo-Badawcze Ergo Solutions
Kraków, ul. Jeleniogórska 9

Centrum Szkoleniowo-Badawcze Ergo Solutions posiada kompleksowo wyposażoną salę konferencyjną z pełnym zapleczem socjalnym jak również spełniającą wszelkie wymogi pracownię sensoryczną. Dzięki takiemu rozwiązaniu możemy zaproponować w pełni profesjonalne szkolenia z zakresu analizy sensorycznej oraz projektowania nowych produktów spożywczych.

 

 

TERMIN SZKOLENIA

23.10.2020 KRAKÓW

20.05.2020 Warszawa

  

 

CENA

590 zł netto + VAT 23 %

 

 

CENA ZAWIERA

  • uczestnictwo w szkoleniu,
  • materiały szkoleniowe w wersji elektronicznej,
  • długopis,
  • notes,
  • serwis kawowy,
  • lunch,
  • zaświadczenie.

Faktura VAT za szkolenie przesyłana jest w wersji elektronicznej po szkoleniu. W przypadku braku zaznaczenia na formularzu zgłoszeniowym, zgody na fakturę w wersji elektronicznej, do wystawianej faktury doliczana będzie opłata administracyjna w wysokości 6 zł netto i faktura wysyłana będzie papierowo.

 

 

INFORMACJE DODATKOWE

W przypadku korzystania z noclegu rezerwacja jest możliwa za naszym pośrednictwem w hotelu Farmona Hotel Business & SPA ul. Jugowicka 10c lub Metropolo Kraków by Golden Tulip ul. Orzechowa 11, które znajdują się w bliskiej odległości od miejsca szkolenia. Dla uczestników warsztatów mamy wynegocjowane korzystne ceny za nocleg wraz ze śniadaniem.

 

 

INFORMACJE O PROWADZĄCYM SZKOLENIE

Lead audytor w Grupie Tesco. W trakcie pracy w tej sieci handlowej odpowiedzialna za zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności. Ponadto zajmowała się konsultacjami i wdrażaniem Standardu Produkcji Tesco u dostawców Marki Własnej oraz rozwojem produktów Marki Własnej w suchej i świeżej żywności, produktów chemicznych, produktów przemysłowych. Odpowiedzialna za zarządzanie laboratoriami zewnętrznymi i firmami audytorskimi, prowadzeniem szkoleń dla dostawców. Brała udział w projektach świeżej żywności m.in. piekarni, restauracji bistro, dań gotowych, produkcji sałatek owocowych i smoothies, łańcucha chłodniczego, harmonizacji oferty owoców i warzyw w CE, produktów organic, konsolidacji oferty Marki Własnej w CE.

Zgłoszenia

Najbliższe terminy szkoleń

Kraków, 21-10-2020

Testy wrażliwości sensorycznej

dowiedz się więcej
wypełnij formularz online
pobierz formularz zgłoszeniowy

Kolejne planowane szkolenia

Kraków

Lider panelu sensorycznego - organizacja i funkcjonowanie laboratorium sensorycznego

dowiedz się więcej
Kraków

Mikrobiologiczny monitoring środowiska produkcyjnego w zakładach produkcji żywności (J.S. Hamilton Poland)

dowiedz się więcej
Kraków

Wymagania sieci handlowych w zakresie produkcji żywności. Szkolenie dla producentów (J.S. Hamilton Poland)

dowiedz się więcej
Kraków

Audyt wewnętrzny bezpieczeństwa żywności w zakresie wymagań standardów IFS i BRC oraz normy ISO22000. Warsztaty doskonalące

dowiedz się więcej