Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. x

Audyty

Audyty wewnętrzne stanowią podstawowe źródło informacji o funkcjonowaniu kluczowych obszarów przedsiębiorstwa, a ich właściwa organizacja jest nieodzownym elementem nadzorowania i doskonalenia wdrożonych systemów zarządzania. W branży spożywczej najważniejszym zadaniem audytu jest określenie, czy infrastruktura przedsiębiorstwa, aktualnie obowiązująca dokumentacja oraz pracownicy zapewniają właściwą realizację zadań i celów związanych z produkcją bezpiecznej żywności. Działania audytowe dają możliwość krytycznego spojrzenia na wszystkie obszary organizacji, pozwalają poznać jej mocne i słabe strony i ułatwiają definiowanie potencjalnych możliwości rozwojowych firmy. Mogą być również przydatne w zarzadzaniu ryzykiem i eliminowaniu ewentualnych zagrożeń.

 

Oferta

Przeprowadzamy szeroki zakres audytów poparty wieloletnim doświadczeniem:

  • audyty dostawców w oparciu o wyspecyfikowane wymagania Klienta lub w oparciu o zestaw wymagań przygotowanych przez zespół ekspertów Ergo Solutions,
  • audyty wewnętrzne pod kątem optymalizacji zarządzania i procesów,
  • audyty wewnętrzne na zgodność z wymaganiami systemów i standardów zarządzania lub wewnętrznych wyspecyfikowanych wymagań.

Nasze usługi obejmują również konstruowanie wymagań audytowych w odniesieniu do wymagań systemów i standardów, regulacji prawnych oraz działalności przedsiębiorstwa.

Audytorów Ergo Solutions cechuje, oprócz doświadczenia i kompetencji w zakresie prowadzenia audytów (znajomości zasad audytowania, procedur i stosowanych technik), obiektywizm i bezstronność, właściwa komunikacja podczas audytu oraz odpowiednie cechy interpersonalne.

 

Szkolenia

Oferujemy szkolenia, których celem jest:

  • doskonalenie umiejętności audytowania systemów zrządzania bezpieczeństwem żywności,
  • przekazanie wiedzy z zakresu umiejętności ciągłego doskonalenia tych systemów,
  • umiejętności identyfikowania zagrożeń, prowadzenia kontroli zagrożeń oraz efektywnego wdrażania środków obniżających ryzyko.

Zapraszamy do zapoznania się z aktualnymi terminami szkoleń.

 

Aktualności

"Wielo-zmysłowe poznanie otoczenia" czyli warsztaty sensoryczne u przedszkolaków

Dzieci w wieku przedszkolnym, wchodzą w świat różnorakich smaków i zapachów.
To właśnie w tym wieku kształtują się upodobania dotyczące wyboru ulubionych potraw
i napojów. Postanowiliśmy sprawdzić jak dzieci z Publicznego Przedszkola nr 26
w Tarnowie reagują i wykorzystują swoje zmysły do rozpoznawania smaków, zapachów, kolorów i tekstur.

czytaj więcej

Najbliższe terminy szkoleń

Nasi partnerzy